sme tu pre vás: Klientske centrum Gallayova 11, BA
  kontakt: 0800 11 12 33

CEPTRA – Centrum pupočníkových transplantátov

Logo Ceptra Spoločnosť CEPTRA je súčasťou skupiny Cord Blood Center Group, druhej najväčšej banky pupočníkovej krvi v Európe. Na Slovensku pôsobí už viac ako 25 rokov a v spolupráci so Slovenským registrom placentárnych krvotvorných buniek uchováva kmeňové bunky nielen z pupočníkovej krvi, ale aj z tkaniva pupočníka a placenty, ktoré sú využívané v transplantačných centrách po celom svete. Cord Blood Center Group spolupracovala na liečebnom využití takmer 300 jednotiek pupočníkovej krvi z rodinnej banky a registra darcov pupočníkovej krvi, čo ju radí medzi európsku špičku.


Pre viac informácii, prosím, nám napíšte na ceptra@ceptra.ch


Formulár k žiadosti o aktualizáciu kontaktných údajov

Touto formou vás chceme požiadať o aktualizáciu Vašich kontaktných, ktoré už nemusia byť aktuálne. V prípade, ak neviete, aké údaje ste uviedli a či sú aktuálne, odporúčame ich znovu zadať do formulára. Naše klientske centrum následne vykoná potrebné úpravy.
V prípade potreby nás môžete kontaktovať i prostredníctvom bezplatnej infolinky: 0800 11 12 33.


    Áno, súhlasím so spracovaním osobných údajov.Viac informácií.
    Áno, súhlasím so zasielaním marketingových a obchodných informácií.Viac informácií.

    Poskytnutím Vašich údajov zaslaním vyplneného formulára súhlasíte so spracovaním Vašich osobných údajov na účel vybavenia požiadavky o poskytnutie informácií týkajúcich sa prevádzkovateľom poskytovaných služieb (zákaznícke centrum). Poskytnutý súhlas môžete kedykoľvek odvolať zaslaním e-mailu na adresu dataprotection@cordbloodcenter.com. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Informácie o podmienkach spracúvania Vašich údajov nájdete na tomto linku.

    Zaujali sme vás a chcete sa dozvedieť viac? Kontaktujte nás bezplatne na čísle 0800 11 12 33.
    Nezáväzná online registrácia tu.